Coachning

När vi under en alltför lång tid utsätter oss för höga krav/förväntningar både från omgivningen och oss själva, skapar vi obalans i kroppen. Eftersom kroppen är så fantastiskt finurlig, försöker den på olika sätt tala om för oss och signalera att nervsystemet är överbelastat. Symptomen kan vara olika typer av värk eller inflammationer (utan skada) , domningar, sömnsvårigheter, mag- & tarmproblem, svårt med koncentrationen, man kan börja glömma bort saker eller vara överdrivet lättirriterad. Listan kan göras lång, och vi är olika duktiga på att lyssna på kroppens signaler.

De goda nyheterna är att det går att öva upp!

När du kommer till mig kartlägger vi tillsammans din stress/överbelastning. Du kommer att få göra övningar och vi  kommer jobba med ACT ( acceptans commitment therapy ). Jag kommer lära dig att andas och ge dig verktyg för framtiden. Det är du själv som ska göra resan, men jag går bredvid. 

Andullationsmassage

Andullationen är utvecklad i samarbete mellan forskare, universitetssjukhus och läkare. Tekniken är unik och patenterad.

Den används med framgång för smärtlindring och har en förebyggande inverkan på kroppen. Andullationen löser upp spänningar och skickar positiva signaler i nervsystemet. Rekommenderas för att lindra smärta vid artros, fibromyalgi, nack-, muskelsmärtor och andra besvär. En kortvarig behandling kan vara tillräcklig för att lindra akut smärta vid tex ryggskott eller Ichias-besvär.

Genom vibrationer och djupverkande infravärme mjukas musklerna upp, blodcirkulationen och lymfflödet förbättras. Dessutom förs slaggprodukterna snabbare bort ur kroppen pga den förbättrade blodcirkulationen. Regelbunden stimulering främjar ett stabilt immunsystem och en väl fungerande ämnesomsättning. Olika zoner i huden är anslutna till inre organ genom nervreflexer vilket är en viktig förutsättning för att behålla hälsan.

Infraröd djupvärme sprider välbehag och tillåter vibrationerna att tränga ännu djupare in i vävnaden. Effekten förstärks och du får en kroppslig och mental avslappning. Vi kan nu balansera nervsystemet vilket leder till att stressnivån sjunker. Långvarig stress och psykisk ohälsa har en effekt på organ och muskulatur via ryggmärgen.

Andullationssystemet är ett bra komplement till andra behandlingar.När du kommer för behandling ligger du på madrassen med kläder på. 

Som stresscoach har jag möjligheten att använda mig av behandlingen för dig som söker för stress-relaterade problem. Du kan också välja att komma enbart för andullationsterapi.

Öronakupressur - NADA

Öronakupressur är en del av Traditionell Kinesisk Medicin. I NADA-sättningen stimulerar vi 6  utvalda punkter i örat och du bär med dig din behandling under en hel vecka.


Genom att påverka en bestämd punkt i örat som motsvarar och står i relation till ett visst organ, en kroppsdel eller en funktion kan man förebygga och behandla sjukdomar samt ge smärtlindring.

I örat hittar vi reflexpunkter för skelett, muskler och nerver, men även kroppens energibanor möts i örat. Öronakupunktur och öronakupressur är samma system och det är samma punkter man använder. Fördelen med akupressuren är att du slipper nålar om du upplever dem som obehagliga, och att du bär din behandling med dig.

Öronakupressur NADA är generellt lugnande och balanserande. Behandlingen ger bättre sömn. Den är också samlande, grundande och ångestdämpande. Metoden balanserar samma hormoner/signalsubstanser i hjärnan som antidepressiva läkemedel gör. Du slipper då biverkningar och det gynnar dessutom miljön.

Vid behandlingen stimulerar vi punkterna i örat med hjälp av fröer från Åkernejlikan. Dessa fästs i örat med hjälp av plåster. Nu påverkar vi nervsystemet, hormonsystemet och därmed också immunsystemet. Du stärker alltså ditt immunförsvar, balanserar kroppen och det hjälper dig att hantera motgångar.

Det har även visat sig  vara gynnsamt och effektfullt att ge NADA i grupp. Earevolution ger organisationer och företag möjligheten att boka en sådan behandling. Är ni intresserade av detta klicka på bilden för att läsa mer.